Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Moedig PEC Zwolle aan in Alkmaar

Zondag speelt PEC Zwolle de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2017-2018. In Alkmaar is AZ de tegenstander. Support jij onze mannen in Noord-Holland? Hieronder tref je de kaartverkoopinformatie aan en lees je over een speciale actie voor fans die bij de uitwedstrijd tegen FC Twente aanwezig waren. 

AZ - PEC Zwolle 
zondag 6 mei 2018, 14.30 uur 
AFAS Stadion, Alkmaar   

Speciale actie 
De directie en spelersgroep van PEC Zwolle hebben in afstemming met het bestuur van de Supportersclub besloten om fans die aantoonbaar in Enschede bij FC Twente – PEC Zwolle aanwezig waren in het uitvak te compenseren. Deze supporters wordt het bezoeken van de wedstrijd tegen AZ gratis aangeboden.

Supporters die een kaart voor FC Twente-uit kochten via de Supportersclub dienen zo spoedig mogelijk een e-mail te sturen naar:  businschrijvingen@scpeczwolle.nl Vermeld hierbij jouw naam en wens voor een bus- of autokaart AZ. De Supportersclub handelt deze verzoeken af.

Supporters die een kaart FC Twente-uit online of via de Fanshop kochten, kunnen een email sturen naar  info@peczwolle.nl onder vermelding van AZ-uit actie. In deze mail graag het CRM-nummer van je seizoen- of clubkaart aangeven alsmede de wens voor een bus- of autokaart. Jouw ticket voor AZ-uit wordt dan eind deze week toegezonden. Langskomen in de Fanhop met je seizoen- of clubcard kan ook, dan wordt ter plekke een kaart uitgedraaid.

Overige supporters 
Voor alle anderen geldt dat de verkoop onder de hieronder beschreven voorwaarden loopt.

Busreis  
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via de Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste busprijzen inclusief toegangskaart zijn voor leden €29,- en voor niet-leden €35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen €24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen €31,50.

Vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is 11.00 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.   

Auto combi regeling  
De prijs voor een auto omwisselkaart is deze wedstrijd €12,- inclusief verplichte parkeerkaart voor parkeerplaats P6 direct bij het uitvak van het AFAS Stadion in Alkmaar. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 13.15 tot 14.15 uur in Alkmaar op de genoemde parkeerplaats P6. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. Verkoop van autocombi-kaarten vindt online plaats als ook via de Fanshop en Supportersclub. Bij de Supportersclub hebben ABC-kaarthouders voorrang. De verplichte route en  parkeerkaart wordt uitgegeven bij aankoop/uitgifte in het Supporterscafé / de Fanshop. Supporters die online een auto kaart kopen: één persoon uit de auto dient een gratis parkeerkaart P6 AZ met route op te vragen via een email bericht aan  info@peczwolle.nl  onder vermelding van adres/postcode/woonplaats zodat deze nog tijdig kan worden opgestuurd per post of e-mail.   

Data/tijden voorverkoop bus/auto kaarten 
Donderdag 26 april, 09.00 uur t/m woensdag 2 mei, 17.30 uur via internet en de Fanshop. 
Woensdagavond 2 mei 2018 van 19.00-21.00 uur in het Supportershome.

Bijzonderheden  
- Aanschaf van een bus- of autokaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.   
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan. 
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.   
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op de parkeerplaats P6 van het uitvak in Alkmaar is niet toegestaan.  
- Op de wedstrijddag is gebruik maken van openbaar vervoer naar en in Alkmaar alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Alkmaar niet toegestaan.