sluit SLUIT
Jouw seizoenkaart 2018-2019 verleng/bestel jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Meld je nu nog aan voor de eindejaarsbijeenkomst

Op maandag 18 december vindt de eindejaarsbijeenkomst van PEC Zwolle plaats. Samen blikken we terug op het jaar 2017 en kijken we vooruit naar het nieuwe jaar 2018. Aanmelden voor deze avond is verplicht en kan via de onderstaande twee links tot en met maandag 11 december 2017. Let wel; PEC Zwolle hanteert het vol is vol principe. Wil je erbij zijn, meld je dan vandaag nog aan.  

Leden van de Supportersclub melden zich via  deze link  aan.  
Vrijwilligers van PEC Zwolle melden zich via  deze link  aan.   

Sponsoren  
Als sponsor van PEC Zwolle kunt u zich aanmelden via de link die per e-mail is verzonden. Geen e-mail ontvangen? Stuur dan een bericht naar commercie@peczwolle.nl. 

Programma 
Datum: maandag 18 december 2017 
Locatie: Event Center, in het MAC3PARK stadion (inloop via Hotel Lumen) 
19.30 uur Inloop  
20.00 uur Eindejaarsspeech voorzitter Adriaan Visser  
20.30 uur Toost op mooie feestdagen en een gezond en sportief nieuwjaar 

Graag tot ziens op maandag 18 december 2017! 

Met vriendelijke groet,  
Directie PEC Zwolle 

Het jaar in vogelvlucht… 
Het jaar 2017 was een jaar met twee gezichten. Letterlijk vanwege de trainerswissel, figuurlijk vanwege de wisselende resultaten. Al in de eerste week van januari tijdens het trainingskamp in Mijas, gaf Ron Jans aan na het seizoen de club te gaan verlaten. Knappe prestaties werden afgewisseld met teleurstellende resultaten, waardoor PEC Zwolle onderin de ranglijst bleef bungelen. Met horten en stoten werd op de voorlaatste speeldag het eredivisieschap veiliggesteld middels een 2-1 overwinning op sc Heerenveen en kreeg Jans een passend afscheid na vier fantastische jaren. John van ’t Schip, die in april werd gepresenteerd als nieuwe trainer/coach van PEC Zwolle en vanaf die tijd al bouwde aan zijn team, kon zich gaan opmaken voor zijn terugkeer op de Nederlandse velden. Het huidige seizoen verloopt tot dusverre boven verwachting goed. Zo kenden de Blauwvingers de beste competitiestart uit de clubgeschiedenis en vindt de club zich na elf speelrondes op een gedeelde tweede plaats terug. 

Wim van der Wal werd dit jaar de nieuwe trainer/coach van PEC Zwolle Vrouwen. Het jonge team, aangevuld met ervaren buitenlandse speelsters, maakt een sterke groei door en vindt zichzelf terug in de subtop van de Eredivisie Vrouwen. Ook de voetbalacademie was volop in ontwikkeling. Gedurende het hele jaar werden er met regelmaat spelers opgeroepen om uit te komen voor de vertegenwoordigende nationale jeugdelftallen. 

Buiten de lijnen van het voetbalveld werd er begin dit jaar bekendgemaakt dat hoofdsponsor Molecaten tot en met het seizoen 2018-2019 aan de club verbonden blijft. Ook werden er wederom feestelijke avonden verzorgd in de Businessclub door middel van diverse thema-avonden. Klap op de vuurpijl betrof dit jaar medio februari de tweede editie van de sPECtakel Business Party, waar het astronomische bedrag van €161.246,- werd opgehaald voor de informatievoorziening binnen de poorten van het MAC3PARK stadion. Los van het mooie ingezamelde bedrag, beleefden de aanwezigen een heerlijke netwerkavond vol met entertainment en culinaire hoogstandjes.