sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Laatste kaarten Vitesse - PEC Zwolle te koop

Zondag speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd tegen Vitesse. In het Gelredome wordt de huidige nummer drie van de ranglijst door ruim 300 supporters gesteund! Klasse dat jullie met de club meereizen naar Gelderland. Heb je nog geen kaart? Dan kan je tot vrijdag 16.00 uur online of in de PEC Zwolle Fanshop terecht voor buskaarten. De autocombi is inmiddels uitverkocht. Hieronder tref je de kaartverkoopinformatie.  

Vitesse - PEC Zwolle   
Zondag 5 november 2017, 14.30 uur  
Gelredome, Arnhem

Busreis   
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste bus prijzen inclusief toegangskaart zijn dit seizoen 2017/2018: Leden betalen € 29,- en niet-leden € 35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen € 24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen 31,50. De nog beschikbare buskaarten zijn via internet en de PEC Zwolle Fanshop te koop tot uiterlijk vrijdag 16.00 uur. 

Vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is 12.15 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.  

Auto regeling (update: uitverkocht)  
De prijs van een auto kaart is deze wedstrijd €19,- inclusief verplichte parkeerkaart. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 13.00 tot 14.30 uur op de parkeerplaats direct bij het bezoekersvak van het Gelredome in Arnhem. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. De verplichte route en parkeerkaart wordt uitgegeven bij aankoop in het Supporterscafé / de Fanshop. Supporters die online een autokaart kopen: één persoon uit de auto dient een gratis parkeerkaart met route op te vragen via een email aan   info@peczwolle.nl. Vermeld daarbij adres/postcode/woonplaats zodat deze kaart tijdig kan worden opgestuurd per post.  

Bijzonderheden   
- Aanschaf van een bus- of auto kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.   
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.  
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.   
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op het Gelredome terrein is niet toegestaan.   
- Op de wedstrijddag is gebruik maken van openbaar vervoer en verblijf in de gemeente Arnhem voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan. 
- In stadion Gelredome geldt een algeheel rookverbod.  
- Na afloop van de wedstrijd is er op het bezoekersvak een ophoudprocedure van kracht van minimaal 15 minuten.