Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Laatste kaarten PSV - PEC Zwolle te koop

Zaterdag speelt PEC Zwolle de uitwedstrijd tegen koploper PSV. In Eindhoven wordt om 19.45 uur afgetrapt. Al ruim 150 supporters van de club hebben een kaartje gekocht voor het uitvak. Super dat jullie de spelers ook in Brabant weer ondersteunen! Heb jij nog geen entreebewijs, maar wil je wel mee? Dan kan je tot en met vrijdag 16.00 uur online of in de PEC Zwolle Fanshop terecht. Er zijn nog bus- en autokaarten beschikbaar. Hieronder lees je de verdere informatie.

PSV - PEC Zwolle 
Zaterdag 3 februari, 19.45 uur 
Philips Stadion, Eindhoven  

Busreis   
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste busprijzen inclusief toegangskaart zijn voor leden €29,- en voor niet-leden € 35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen € 24,-. Via de  online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen 31,50.

Vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is 17.00 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het nummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.  

Eigen vervoer 
Supporters die met eigen vervoer de wedstrijd willen bijwonen kunnen met geldige clubcard of seizoenkaart   online of in de Fanshop terecht. De prijs is €30,- per stuk, Omwisselen is op de wedstrijddag vanaf 18.30 uur bij de ingang van het bezoekersvak MM in Eindhoven bij de aanwezige PEC Zwolle stewards. Supporters die met de auto reizen wordt geadviseerd te parkeren op het parkeerterrein Strijp-S.

Data/tijden voorverkoop busreis- en auto kaarten   
Tot en met vrijdag 2 februari 16.00 uur zowel online als in de PEC Zwolle Fanshop.

Bijzonderheden   
- Aanschaf van een bus- of eigen vervoer kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.   
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.  
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.