sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Laatste kaarten PEC Zwolle - VVV-Venlo te koop

Aanstaande zondag speelt PEC Zwolle de belangrijke thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Voor dit duel zijn nog slechts een beperkt aantal kaarten te koop. Wil je erbij zijn, wacht dan niet langer en schaf vandaag nog een entreebewijs aan. Via onderstaande informatie, lees je hoe je aan een kaartje kan komen. Ook wordt er rondom dit duel een speciaal kidsevent georganiseerd, nadere informatie daaromtrent vind je  hier.            

PEC Zwolle – VVV-Venlo   
Zondag 4 maart 2018, 12.30 uur         
MAC3PARK stadion, Zwolle     

Online              
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via    deze link          kom je terecht in de ticketshop en kan je vier tickets per persoon aanschaffen. Je hebt voor deze wedstrijd geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen.      

PEC Zwolle Fanshop              
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier heb je geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen en kan je vier entreebewijzen per persoon kopen.               

Zakelijke kaarten     
Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.       

Wedstrijddag             
Mocht het duel tegen VVV-Venlo zondag niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 11.00 uur de poorten voor verkoop. Je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te kopen, wel is een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle hier noodzakelijk.            

Supporters VVV-Venlo   
Fans van VVV-Venlo zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Limburg zelf.