sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Laatste kaarten PEC Zwolle - PSV in de verkoop

De kaartverkoop voor het competitieduel tussen nummer 3 PEC Zwolle en lijstaanvoerder PSV van volgende week zondag gaat als een speer. Voor de publieke tribunes zijn nog 150 kaarten beschikbaar. Zeker zijn van een kaartje? Via onderstaande informatie, lees je hoe aan een entreekaart te komen voor deze wedstrijd.     

PEC Zwolle – PSV  
Zondag 19 november, 14.30 uur    
MAC3PARK stadion, Zwolle      

Online         
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via  deze link  kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. Per seizoen- of clubcard kan je twee kaarten kopen voor deze wedstrijd.           

PEC Zwolle Fanshop         
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur.   Per seizoen-, clubcard of geldig legitimatiebewijs regio Zwolle kan je twee kaarten kopen voor deze wedstrijd.               

Wedstrijddag        
Mocht het duel tegen PSV op zondag 19 november nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 13.00 uur de poorten voor verkoop. Ook hier kan je met een seizoenkaart, clubcard of geldig legitimatiebewijs regio Zwolle twee entreebewijzen aanschaffen.      

Supporters PSV  
Fans van PSV zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Eindhoven zelf.