sluit SLUIT
Jouw seizoenkaart 2018-2019 verleng/bestel jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Laatste kaarten PEC Zwolle - Heracles in verkoop

Zaterdag 22 april speelt PEC Zwolle de op één na laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Om 19.45 uur wordt er afgetrapt tegen provinciegenoot Heracles Almelo. De kaartverkoop voor dit duel loopt in rap tempo door. Momenteel gaan de laatste entreebewijzen over de toonbank, dus wil jij er nog bij zijn om de spelers naar drie belangrijke punten te supporten? Wacht dan niet langer en schaf vandaag nog een kaartje aan. Dat kan zowel online als in de PEC Zwolle Fanshop. Hieronder lees je, hoe dat in zijn werk gaat.

PEC Zwolle – Heracles Almelo  
Zaterdag 22 april, 19.45 uur  
MAC3PARK stadion, Zwolle   

Internet                  

Via het online ticketingsysteem ( klik hier) kunnen vanaf dinsdag 21 februari tickets worden aangeschaft. Doorloop het stappenplan en koop je kaarten voor dit duel. Voor deze wedstrijd kunnen 4 kaarten gekocht worden per seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle.    

PEC Zwolle Fanshop                  
In de Fanshop kan je ook vanaf dinsdag 21 februari terecht voor kaarten van deze wedstrijd. Ook hier geldt dat het mogelijk is om 4 kaarten te kopen per seizoenkaart en clubcard van PEC Zwolle of op basis van legitimatie regio Zwolle. 
De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur.  

Wedstrijddag  
Mits het duel zaterdag 22 april nog niet is uitverkocht, openen de stadionkassa's om 18.15 uur. Ook hier kan je dan 4 kaarten kopen per seizoenkaart, clubcard PEC Zwolle of legitimatiebewijs regio Zwolle. 

Supporters Heracles Almelo  

De verkoop van toegangskaarten aan uitsupporters verloopt via Heracles Almelo. 

Parkeren voor het goede doel   
Ook deze wedstrijd kan er weer geparkeerd worden op het terrein van de Sligro voor de goede doelen van PEC Zwolle United: stichting ‘Schipper mag ik ook eens Varen’ en ‘Stichting Present’. De bijdrage van €5,- gaat in totaliteit naar de goede doelen. Het Sligro-parkeerterrein bevindt zich tegenover het stadionterrein aan de Boerendanserdijk en is via deze kant ook te bereiken. Supporters die hier willen parkeren, kunnen alleen onlineeen parkeerticket bestellen