Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Laatste kaarten FC Utrecht - PEC Zwolle te koop

Zaterdag speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Bij dit duel tegen de Domstedelingen, wordt PEC Zwolle al door ruim 140 fans gesteund. Hartstikke mooi dat jullie met de club meereizen! Heb je nog geen kaart, maar wil je wel mee? Dan kan je tot donderdag 17.30 uur zowel online als in de PEC Zwolle Fanshop terecht. Er zijn nog auto- en buscombikaarten beschikbaar. 

FC Utrecht - PEC Zwolle 
Zaterdag 10 februari 2018, 18.30 uur 
Stadion Galgenwaard, Utrecht 

Busreis  
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste busprijzen inclusief toegangskaart zijn voor leden €29,- en voor niet-leden €35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen €24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen 31,50.

Vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is 16.45 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.

Auto regeling  
De prijs van een auto kaart is deze wedstrijd €14,50 inclusief verplichte parkeerkaart voor parkeerplaats P6 direct bij het uitvak in Utrecht. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 17.00 tot 18.15 uur op de parkeerplaats P6 van het uitvak in Utrecht. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. De verplichte route en  parkeerkaart wordt uitgegeven bij aankoop in het Supportershome of de Fanshop. Voor fans die online een auto kaart kopen geldt: één persoon uit de auto dient een gratis parkeerkaart met route op te vragen via een email naar info@peczwolle.nl ovv adres/postcode/woonplaats zodat deze nog tijdig kan worden opgestuurd per post. 

Online verkoop 
Bus- en auto kaarten zijn via  internet (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: autokaarten naar deze uitwedstrijd zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor €14,50  De vaste E-ticket busprijs naar uitwedstrijden is €31,50.

Data/tijden voorverkoop busreis- en auto kaarten  
Tot en met donderdag 8 februari 17.30 uur zowel online als in de PEC Zwolle Fanshop.

Bijzonderheden  
- Aanschaf van een bus- of autokaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.  
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan. 
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.  
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op de parkeerplaats P6 van het uitvak in Utrecht is niet toegestaan.  
- Op de wedstrijddag is gebruik maken van openbaar vervoer naar en in Utrecht alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Utrecht voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.