Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Laatste kaarten FC Twente-uit te koop

Volgende week dinsdag speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd tegen FC Twente. Voor dit duel zijn inmiddels 300 kaarten verkocht, super dat jullie er ook doordeweeks bij zijn om onze mannen naar voren te supporten! Heb je nog geen kaart, maar wil je wel mee? Dat kan! De laatste buscombikaarten gaan nu in de verkoop. Hiervoor kan je online of in de PEC Zwolle Fanshop terecht. Wees er snel bij, want op is op.

FC Twente - PEC Zwolle  
Dinsdag 17 april, 18.30 uur  
Grolsch Veste, Enschede

Busreis      
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste busprijzen inclusief toegangskaart zijn voor leden €29,- en voor niet-leden €35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen €24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen €31,50.

Vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is 16.45 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.

Autocombi-regeling   
De autokaarten zijn allemaal verkocht. Het is niet meer mogelijk deze nog aan te schaffen.
Het verplicht één op één omwisselen voor de fans die wel een autokaart hebben vindt op de wedstrijddag plaats van 16.30 tot 17.00 uur in Zwolle bij de stadionkassa’s aan de noordoostzijde van het MAC3PARK stadion. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten en de verplichte rijroute en parkeerkaart.

Bijzonderheden   
- Aanschaf van een bus- of autokaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.    
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.  
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.    
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op de parkeerplaats van het uitvak in Enschede is niet toegestaan.