sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Laatste kaarten FC Groningen-uit woensdag te koop

Zondag speelt PEC Zwolle een belangrijke uitwedstrijd in en tegen Groningen. De auto- en buskaarten zijn online en in de PEC Zwolle Fanshop inmiddels uitverkocht. De allerlaatste kaarten voor het uitvak zijn woensdagavond verkrijgbaar in het Supportershome.  

FC Groningen - PEC Zwolle   
Zondag 11 maart 2018, 12.30 uur  
Noordlease stadion, Groningen  

Deze wedstrijd kan uitsluitend bezocht worden middels een verplichte bus- of autocombi regeling. Gebruikmaken van het openbaar vervoer en verblijf in de gemeente Groningen voorafgaand aan of na afloop van de wedstrijd is niet toegestaan. De kassa van het gastenvak in Groningen is op de wedstrijddag gesloten.  

Speciale prijzen en voorrang ABC-kaarthouders  
Dankzij een regeling met FC Groningen zijn er speciale lage prijzen van toepassing op de bus- en autocombi regeling. Er zijn maximaal 525 toegangskaarten verkrijgbaar. Van dit aantal zijn er voor de verkoop door en voor de ABC-kaarthouders van Supportersclub plekken gereserveerd ten behoeve van de busreis en enkele kaarten voor de auto-regeling. Alle overige autokaarten en enkele busplaatsen in bus 3 gaan alleen online en via de Fanshop verkocht worden. Op is op, wees er dus snel bij!

Busreis   
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via de Supportersclub korting. Leden betalen € 15,- en voor niet-leden bedraagt de prijs € 17,50. ABC-kaarthouders betalen € 13,50 voor deze busreis inclusief toegangskaart. Vertrektijd van de bussen is 10.15 uur.  

Ook nu weer verkoop via E-ticket internet.  
Alleen autocombikaarten en enkele bus 3 kaarten worden als e-ticket verkocht via   internet   (middels zelf uit te printen e-ticket) en zijn beschikbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: autocombi-kaarten zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor € 3,- en buskaarten als E-ticket alleen voor € 17,50.  

Update: autocombi regeling inmiddels uitverkocht. 
De autocombikaarten zijn inmiddels uitverkocht. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag tussen 11.30 en 12.30 uur plaats op de parkeerplaats P4 van het uitvak in Groningen. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. De verplichte route en parkeerkaart P4 wordt verstrekt bij aankoop in de PEC Zwolle Fanshop of het Supportershome. Supporters die online kopen dienen verplicht en tijdig een parkeerkaart met route per email op te vragen via   info@peczwolle.nl. Alleen personenauto's zijn toegestaan, geen eigen georganiseerde bus(jes).  

Data/tijden verkoop busreis- en autocombikaarten   
Busreis: online en in Fanshop uitverkocht. Laatste kaarten woensdagavond 7 maart van 19.00-21.00 uur te koop in het Supportershome.  
Autocombi: compleet uitverkocht.

Bijzonderheden   
- Aanschaf van een bus- of autocombikaart kan alleen met de eigen seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart getoond te worden. Personen die geen clubcard  hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.   
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.  
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.   
- Alcoholgebruik op parkeerplaats P4 van het uitvak in Groningen is niet toegestaan.   
- Gebruikmaken van openbaar vervoer naar en in Groningen en verblijf vooraf of achteraf in de gemeente Groningen is op de wedstrijddag niet toegestaan.