Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Laatste kaarten AZ - PEC Zwolle in de verkoop

Woensdag speelt PEC Zwolle tegen AZ voor een plek in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Inmiddels hebben al ruim 350 fans een kaartje aangeschaft. Klasse dat jullie de club ondersteunen in dit bekeravontuur! Heb jij nog geen kaartje, maar wil je er wel bij zijn? Dan kan je tot maandag 17.00 uur terecht in de PEC Zwolle Fanshop of online. Lees hieronder de uitgebreide kaartverkoopinformatie. 

AZ - PEC Zwolle (kwartfinale TOTO KNVB Beker)  
woensdag 31 januari 2018, 18.30 uur  
AFAS stadion, Alkmaar

Busreis met speciale prijzen   
Alle supporters met seizoenkaart- of clubcard van PEC Zwolle of lidmaatschap van de Supportersclub betalen in fanshop en online € 20,- voor deze busreis incl. toegangskaart. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen via aankoop fanshop of via de Supportersclub € 18,-.   
De bussen vertrekken vanaf het MAC3PARK stadion om 15.00 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat correspondeert met het nummer op het ticket plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist/kenbaar gemaakt.  
Online en in de fanshop is er een speciale ouder/kind bus in de verkoop. Dit betreft de bus met nummer 6, vraag ernaar in de fanshop of kies in het online-systeem voor specifiek deze bus!

Autocombi regeling   
De prijs van een autokaart voor deze wedstrijd bedraagt €12,- inclusief verplichte parkeerkaart voor parkeerplaats P6, direct bij het uitvak in Alkmaar. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats   van 17.15 tot 18.30 uur op deze parkeerplaats van het uitvak in Alkmaar   . Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. Voorwaarde voor de autocombi is dat het voor supporters van PEC Zwolle niet is toegestaan voorafgaand aan de wedstrijd de gemeente Alkmaar te bezoeken. De verplichte  route en parkeerkaart P6 wordt uitgegeven bij aankoop in het Supporterscafé of de PEC Zwolle Fanshop. Supporters die online een autocombi kaart kopen: één persoon uit de auto dient een gratis parkeerkaart met route op te vragen via een emailbericht aan  info@peczwolle.nl ovv adres/postcode/woonplaats zodat deze nog tijdig kan worden opgestuurd per post.  

Online verkoop  
Bus- en autocombi kaarten zijn via  internet (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem het volgende: autokaarten naar deze uitwedstrijd zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor €12,-  De E-ticket busprijs naar deze uitwedstrijd is €20,-.

Bijzonderheden   
- Aanschaf van een bus- of autocombi kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.   
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.  
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.   
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op de parkeerplaats van het uitvak in Alkmaar is niet toegestaan.   
- Op de wedstrijddag is gebruik maken van openbaar vervoer naar en in Alkmaar alsmede verblijf voorafgaand aan de wedstrijd in de gemeente Alkmaar voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.
- Let op: autocombi-regeling is alleen voor reguliere personenauto's.  
- Het busreglement, samengesteld door bestuur Suppportersclub en club, is van toepassing. Voor informatie, klik   hier .

Data/tijden voorverkoop bus- en autocombi kaarten   
Maandag 29 januari online en in de PEC Zwolle Fanshop tot 17.00 uur.