sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Laatste 300 kaarten PEC Zwolle - ADO in verkoop

Zaterdag speelt PEC Zwolle thuis tegen ADO Den Haag. De Hagenezen staan momenteel op de achtste plaats in de Eredivisie, met vijf punten achterstand op de gedeelde nummer drie van de ranglijst PEC Zwolle. Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in een 2-1 overwinning voor de Zwollenaren. Het betekende de eerste overwinning van die jaargang, waarbij Youness Mokhtar zich tot matchwinnaar kroonde door tweemaal te scoren. Heb je nog geen kaartje voor de ontmoeting met ADO Den Haag zaterdag? Wacht dan niet langer! De laatste 300 kaarten gaan nu in de verkoop. Hieronder lees je hoe aan een entreebewijs te komen.  

PEC Zwolle - ADO Den Haag   
Zaterdag 28 oktober 2017, 20.45 uur   
MAC3PARK stadion, Zwolle   
Eredivisie, speelronde 10  

Online         
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via  deze link  kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. Je hebt geen seizoen- of clubcard nodig om (extra) kaarten aan te schaffen.          

PEC Zwolle Fanshop         
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier kan je vier kaarten kopen op basis van legitimatie regio Zwolle.           

Wedstrijddag        
Mocht het duel tegen ADO Den Haag op zaterdag 28 oktober nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 19.15 uur de poorten voor verkoop. Ook hier kan je met een geldig legitimatiebewijs regio Zwolle vier entreebewijzen aanschaffen.      

Supporters ADO Den Haag  
Fans van ADO Den Haag zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Den Haag zelf.