sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

KPMG Nederland en Regio Zwolle United bekrachtigen samenwerking

KPMG en stichting Regio Zwolle United zijn een samenwerking aangegaan om de kracht van sport in te zetten voor sociaal-economische betrokkenheid en impact in de Regio Zwolle. De formalisering van het contract vond plaats tijdens de partnerbijeenkomst van Regio Zwolle United op 18 mei 2018, welke werd gecombineerd met een wedstrijd in de kampioenspoule van de Eredivisie Vrouwen tussen PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen.

Stichting Regio Zwolle United (met ANBI-status) is onlosmakelijk verbonden met PEC Zwolle en zet namens circa 70 partners de kracht van sport in als katalysator voor sociaal-economische en sportieve initiatieven. Met als doel een krachtige en ondernemende Regio Zwolle, waarin iedereen een steentje bijdraagt om de leefbaarheid en het collectieve welzijn te versterken. In navolging van diverse andere regionale bedrijven, onderwijsinstellingen en gemeenten sluit KPMG Nederland zich ook aan bij Regio Zwolle United. Als één van de sterkst groeiende economische regio’s vormt Regio Zwolle de verbindende schakel tussen West-, Oost- en Noord-Nederland. Het netwerk van Regio Zwolle United / PEC Zwolle biedt dynamische samenwerkingen die grensoverschrijdende oplossingen bieden, met oog voor mens en welzijn.

KPMG Nederland maakt deel uit van een groot internationaal netwerk van professionele accountants- en advieskantoren. Zij bundelen de expertise van circa 190.000 professionals in 155 landen. De focus: organisaties helpen om weloverwogen besluiten te nemen en te excelleren in de wereld van vandaag en morgen. Bij KPMG Nederland werken ruim 2.800 gedreven medewerkers. Het zijn deze mensen die van KPMG een bijzonder bedrijf maken. Het gaat om professionals die betrokken zijn, goed zijn in hun vak en samen gaan voor een tastbaar resultaat. Met een heldere en gezond kritische aanpak. Zij zorgen ervoor dat de dienstverlening aan de hoogste normen voldoet.

KPMG Nederland is een wereldwijde speler, maar sterk regionaal en lokaal betrokken. Het partnership draagt bij aan deze betrokkenheid in de Regio Zwolle, waarbij KPMG Nederland graag haar netwerk en expertise inzet voor economische en maatschappelijke ontwikkeling (d.m.v. Regiobinding en PEC Zwolle United) binnen de regio Zwolle. KPMG Nederland gebruikt de komende periode om zich breed te oriënteren op de thema’s binnen stichting Regio Zwolle United, om daarna gericht aan de slag te gaan met een thema. Paul van Asperen (partner KPMG Nederland) kijkt uit naar de samenwerking: ,,Werken bij KPMG is net als topsport: Hoewel de prestatie telt zijn het de mensen die het doen. Het zijn dan ook de mensen bij KPMG die het verschil maken. Regio Zwolle United kan ons helpen om onze mensen, ieder met hun eigen kennis en kunde, in te zetten om onze maatschappelijk verantwoordelijkheid te nemen binnen Regio Zwolle’’. Ook Arjan Jansen (directeur Regio Zwolle United) is enthousiast over de samenwerking: ,,Wij zijn uiteraard blij met het feit dat KPMG Nederland voor Regio Zwolle United kiest en hiermee inzet op een sterkere rol in de regio. Via deze samenwerking kiezen zij voor een combinatie tussen economie (Regiobinding) en hun maatschappelijke rol via PEC Zwolle United.’’

Op de foto bekrachtigen Arjan Jansen (directeur Regio Zwolle United), Paul van Asperen (partner KPMG Nederland) en Dianne Schoonhoven (senior consultant KPMG Nederland) de samenwerking.