Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Koop jouw plek terug voor bekerduel

Dinsdag 19 december speelt PEC Zwolle de bekerwedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen. Dit duel in de achtste finale van de nationale beker wordt gespeeld in het MAC3PARK stadion en vangt om 18.30 uur aan. Aangezien het vanaf deze wedstrijd verplicht is om de recette te delen met onze tegenstander zijn we genoodzaakt om ook aan seizoenkaarthouders entreegeld te vragen. 

Om door te kunnen bekeren naar alweer de kwartfinale, is het van groot belang dat we op jouw support kunnen rekenen! Seizoenkaarthouders hebben nog tot en met aanstaande zondag om hun eigen plek terug te kopen. Ook de losse verkoop is inmiddels in volle gang. Hieronder tref je de volledige kaartverkoopinformatie aan.  


Seizoenkaarthouders 
Kaarten voor deze wedstrijd kosten voor seizoenkaarthouders  slechts €10,-. Voor kinderen t/m 16 jaar geldt een tarief van €5,00.  Voor de seizoenkaarthouders is de eigen plek in het stadion twee weken gereserveerd. Dit betekent dat mocht je voor 27 november je eigen plek niet teruggekocht hebben, je stoel wordt vrijgegeven voor de vrije verkoop. Via deze link kun je snel en eenvoudig je gereserveerde stoel terug kopen. 

Niet-seizoenkaarthouders 
Voor niet-seizoenkaarthouders kost het bezoeken van deze bekerwedstrijd €12,50 en voor kinderen t/m 16 jaar €7,50. Kaartjes kunnen gekocht worden in  de online ticketshop of in de PEC Zwolle Fanshop. 

Sponsoren 
Ook voor onze sponsoren geldt dat hun seizoenkaart deze wedstrijd niet geldig is. Tickets voor deze wedstrijd kunnen tegen een bekertarief worden aangeschaft. Mail naar commercie@peczwolle.nl voor meer informatie en ticketprijzen.