sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kookwinkel Oldenhof blijft PEC Zwolle trouw

Ook komend seizoen is Kookwinkel Oldenhof mouwsponsor van PEC Zwolle. De samenwerking tussen de partijen gaat alweer het vijfde seizoen in, Kookwinkel Oldenhof is daarmee een vertrouwd gezicht op het tenue van de club.

Freek Kamphuis van Kookwinkel Oldenhof reageert: ,,Wij zijn trots op onze positie als mouwsponsor bij PEC Zwolle. Het voelt goed en vertrouwd dat we deze samenwerking ook komend seizoen weer doorzetten. Kookwinkel Oldenhof blijft de club daarmee steunen en zet in op wederom een mooie jaargang zowel op sportief als zakelijk gebied. Om in ons vakjargon te spreken; daar slijpen wij onze messen voor!”

Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle: ,,Het doet me goed dat de samenwerking tussen deze partijen wederom gecontinueerd wordt. Kookwinkel Oldenhof is een begrip. Niet alleen in Zwolle, maar ook in de rest van Nederland. Via het mouwsponsorschap kan de club precies datgene bieden, wat Kookwinkel Oldenhof zoekt. Namelijk regionale exposure, met een landelijk bereik. Ik zie PEC Zwolle en Kookwinkel Oldenhof dan ook als een perfecte en prachtige combinatie.” 

Over Kookwinkel Oldenhof  
Kookwinkel Oldenhof bestaat sinds 1821 en is een onderneming die gespecialiseerd is in alles wat met koken te maken heeft. Naast een groot assortiment aan pannen, potten, messen, kookboeken en overig keukengerei zijn de espressomachines een belangrijk onderdeel. Kookwinkel Oldenhof wil trendsettend en innovatief zijn, met een assortiment afgestemd op de echte liefhebber. De onderneming is trots op de identiteit die het door de jaren heen heeft gecreëerd en waakt ervoor om deze te behouden. De winkel heeft vestigingen in Amersfoort, Hilversum en Zwolle en daarnaast ook nog dochterondernemingen in Den Haag, Maastricht, Keulen, Brussel en Antwerpen.