Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kom naar het Kidsevent!

Zondag 4 maart staat het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent op het programma. Van 10.00 tot 12.00 uur, voorafgaand aan de wedstrijd tegen VVV-Venlo, is er volop vermaak voor kinderen t/m 12 jaar! Hieronder lees je meer informatie en hoe je aan een (gratis) kaartje komt. 

Het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent 
Zondag 4 maart, 10.00 tot 12.00 uur 
Locatie: Eventcenter, MAC3PARK stadion 

Wat er te doen is 
Bijna teveel om op te noemen! Behaal je voetbaldiploma, laat je schminken, speel FIFA tegen eSporter PECMAN, ontmoet de mascottes van Molecaten: Molly & Caatje, spring op het springkussen, geniet van live-entertainment, dans met Zwolfje en in de Molecaten mini-disco, win een meet & greet met een speler of een weekendje  Molecaten en nog veel meer activiteiten voor jongens en meiden t/m 12 jaar!

Hoe ik hierbij kan zijn 
Seizoenkaarthouders 
Seizoenkaarthouders kunnen een gratis ticket voor het Kidsevent bestellen. 

Niet-seizoenkaarthouders 
Kinderen t/m 12 jaar kunnen voor slechts € 10,- naar de wedstrijd tegen VVV-Venlo en het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent (i.p.v. € 17,50). Dit geldt voor de vakken: 10, 11, 21, 22, 25 t/m 30, 32A en 32B. Kinderen vanaf 13 jaar en ouders/begeleiders betalen de reguliere prijzen voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo en kunnen een gratis ticket voor het Kidsevent bestellen. 

Let op:
Je hebt alleen toegang tot het Kidsevent wanneer je in het bezit bent van een toegangskaart voor het Kidsevent. Kaarten bestel je online of in de PEC Zwolle Fanshop.