Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kies jouw meest energieke speler en win

Vanaf dit seizoen start PEC Zwolle met een uniek en nieuw concept in Nederland. Deze jaargang is het namelijk mogelijk om bij iedere thuiswedstrijd van de club, de meest energieke speler te kiezen. Speel nu snel mee  met deze PECPOWER Challenge en vul via www.pecpower.nl jouw voorspelling PEC Zwolle - FC Groningen in.

Selecteer via deze website de speler die de meeste energie gaat leveren. Elke speler maakt kans: van keeper tot spits. Daarbij wordt gekeken naar het aantal reddingen, de sprints, de mate van inspanning en de gelopen kilometers.   

Hoe doe jij mee?   
- Selecteer op  pecpower.nl  de meest energieke PEC Zwolle-speler voor aanvang van iedere thuiswedstrijd.   
- Voorspel tevens de eindstand van de wedstrijd.   
- Moedig jouw speler aan zodat hij alles uit de kast haalt.     

Een voltreffer? Dan maak je kans op één van de vele prijzen waaronder een plek in de dug-out op de speciale Green Seats langs de lijn met 4 vrienden.

Nog geen kaart PEC Zwolle - FC Groningen?
Heb je nog geen kaartje voor de wedstrijd van zaterdag tussen PEC Zwolle en FC Groningen? Dan kan je hier terecht! Vanaf €17,50 (volwassenen) of €12,50 (jeugd tot en met 16 jaar) ben je er al bij. Voor dit duel geldt vrij verkoop, je hebt dus geen seizoenkaart of clubcard nodig om aan een entreebewijs te komen.