sluit SLUIT
Jouw seizoenkaart 2018-2019 verleng/bestel jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoopinfo Roda JC Kerkrade-uit

Op donderdag 6 april speelt PEC Zwolle midweeks de competitiewedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. Deze wedstrijd vindt plaats in het Parkstad Limburg stadion en begint om 18.30 uur. Wil jij dit duel live in Limburg zien? Kijk dan hieronder hoe je een ticket kunt aanschaffen.

Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle
Donderdag 6 april, 18.30 uur 
Parkstad Limburg stadion

Busreis  
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via de Supportersclub korting. Leden betalen € 28,50 en voor niet-leden bedraagt de prijs € 35,-. ABC-kaarthouders betalen € 23,50 voor deze busreis inclusief toegangskaart. De vertrektijd van de bussen is gepland om 14.30 uur. 

Online verkoop  
Bus- en auto omwissel kaarten zijn ook via internet (middels zelf uit te printen e-tickets) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: autokaarten zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor € 19,-. De vaste bus prijs voor E-ticket is € 31,50. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist/kenbaar gemaakt. Aankoop via de Fanshop is ook mogelijk. Hiervoor gelden dezelfde prijzen als in het Supporterscafé.

Auto-omwissel regeling 
De prijs van een auto-omwisselbiljet is € 19,-. Er is een beperkt aantal auto-omwisselkaarten online en via de supportersvereniging beschikbaar. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 17.30 tot 18.30 uur op Parkeerplaats P3 AH XL direct bij het uitvak van het stadion van Roda JC in Kerkrade. Aldaar krijgen de supporters de toegangskaarten. Supporters die online een auto-omwisselbiljet kopen, dienen via info@peczwolle.nl hun gratis verplichte parkeerkaart P3 op te vragen.    

Bijzonderheden  
- Aanschaf van een bus- of autocombi-biljet kan alleen met de eigen seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.  
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan. 
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.  
- Alcohol voor handen hebben of gebruik op parkeerplaats P3 AHXL bij Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade is niet toegestaan. 
- Gebruik maken van openbaar vervoer is niet toegestaan.  

Data/tijden voorverkoop busreis- en autocombikaarten  
Busreis : dinsdag 4 april 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé en vanaf maandag 20 maart 09.00 uur tot en met dinsdag 4 april 12.00 uur online en via de Fanshop. 
Autocombi-kaarten: dinsdag 4 april 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé en vanaf maandag 20 maart 09.00 uur tot en met dinsdag 4 april 12.00 uur online en via de Fanshop.