sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoopactie PSV – PEC Zwolle

Met nog één competitiewedstrijd te gaan heeft PEC Zwolle zich inmiddels verzekerd van een nieuw seizoen in de Eredivisie. Als dank voor de geweldige steun gedurende dit seizoen heeft de club een leuke aanbieding samengesteld voor haar supporters. Wil jij aanwezig zijn bij de laatste wedstrijd onder leiding van trainer/coach Ron Jans? Hieronder lees je hoe je een ticket kunt aanschaffen.

PSV - PEC Zwolle 
Zondag 14 mei 2017, 14.30 uur
Philips stadion, Eindhoven

Deze wedstrijd kan uitsluitend bezocht worden middels een bus- of eigen vervoer-regeling. De kassa van het gastenvak in Eindhoven is op de wedstrijddag gesloten.

Busactie
Voor ABC-kaarthouders en leden van de Supportersclub zijn er ruim 400 buskaarten gereserveerd die alleen door de Supportersclub verkocht worden tegen een aantrekkelijke prijs op woensdag 10 mei (19.00 - 21.00 uur) in het Supporterscafé. ABC-kaarthouders kunnen zich op de gebruikelijke wijze per mail aanmelden en zijn hierover persoonlijk geïnformeerd. Leden dienen woensdagavond langs te komen (let op: op = op principe). De prijs voor een buskaart voor de ABC-kaarthouder is € 5,- en voor leden van de Supportersclub € 10,-. Voorkeur heeft te betalen per pin.

Niet-leden of supporters die zeker willen zijn van een plek, kunnen maandag 8 mei (vanaf 10.00 uur met geldige clubcard of seizoenkaart) online of in de Fanshop voor 20,- een buskaart aanschaffen. Hiervoor zijn zo'n 300 buskaarten gereserveerd. Let op: de club hanteert het op = op principe.

Vertrektijd van de bussen wordt later deze week bekend gemaakt via deze website en social media.

Eigen vervoer
Voor supporters die met eigen vervoer de wedstrijd willen bijwonen zijn 100 kaarten beschikbaar. Zij kunnen met geldige clubcard of seizoenkaart vanaf maandag 8 mei online of in de Fanshop een eigen-vervoer-omwisselkaarten bestellen voor 29,50 per stuk, die zij zondag vanaf 13.00 uur bij de ingang van het uitvak in Eindhoven omwisselen voor een geldige toegangskaart. Supporters die met de auto reizen wordt geadviseerd te parkeren in parkeergarage Strijp-S.