sluit SLUIT
Jouw seizoenkaart 2018-2019 verleng/bestel jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop Willem II - PEC Zwolle gestart

Zaterdag 16 december speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd in Tilburg. Om 18.30 uur is Willem II de tegenstander. Voor supporters van PEC Zwolle is deze wedstrijd uiteraard te bezoeken. Hieronder tref je de kaartverkoopinformatie aan. 

Willem II - PEC Zwolle  
Zaterdag 16 december 2017, 18.30 uur 
Koning Willem II stadion, Tilburg

Busreis  

Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via de Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste busprijzen inclusief toegangskaart zijn: voor leden € 29,- en niet-leden € 35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen € 24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen €31,50.

De vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is 15.30 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.

Auto regeling  
De prijs van een auto kaart is deze wedstrijd €12,-.Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats vanaf 17.00 uur op de parkeerplaats van bezoekersvak D van het Koning Willem II stadion. Deze parkeerplaats bereik je via de verplichte route en parkeerkaart welke wordt uitgegeven bij aankoop in het Supporterscafé / de Fanshop. Supporters die online een autokaart kopen: één persoon uit de auto dient een gratis parkeerkaart met route op te vragen via een email bericht aan  info@peczwolle.nl ovv adres/postcode/woonplaats zodat deze tijdig kan worden opgestuurd per post. 

Online verkoop 
Bus- en auto kaarten zijn via  internet (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: auto kaarten naar deze uitwedstrijd zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor €12,-  De vaste E-ticket busprijs naar uitwedstrijden is €31,50.  

Data/tijden voorverkoop busreis- en auto kaarten  
Busreis: maandag 4 december, 09.00 uur t/m woensdag 13 december, 12.00 uur via internet en de Fanshop. Woensdagavond 13 december 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supportershome. 
Autokaarten: maandag 4 december 09.00 uur t/m woensdag 13 december, 12.00 uur via internet en de Fanshop. Woensdagavond 13 december 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supportershome

Bijzonderheden  
- Aanschaf van een bus- of auto kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.  
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan. 
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.  
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op de openbare weg is niet toegestaan.  
- Gebruik openbaar vervoer en verblijf voor of na de wedstrijd in gemeente Tilburg is niet toegestaan.
- Er is sprake van een ophoudprocedure van zo'n 10 tot 15 minuten na afloop van de wedstrijd op het uitvak.