sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop VVV - PEC Zwolle start maandag

Zondag 24 september speelt PEC Zwolle de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Dit duel is voor supporters van de club zowel met bus als auto te bezoeken. De verkoop start aanstaande maandag om 09.00 uur. Hieronder lees je de volledige kaartverkoopinformatie.

VVV-Venlo - PEC Zwolle 
Zondag 24 september 2017, 14.30 uur
Seacon Stadion De Koel, Venlo

Busreis 
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste bus prijzen inclusief toegangskaart zijn voor leden van de Supportersclub € 29,- en voor niet-leden € 35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen € 24,-. Via de online-verkoop is de vaste bus prijs voor iedereen €31,50.

Vertrektijd van de bussen is 11.30 uur vanaf het MAC3PARK stadion. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.

Auto combi regeling 
De prijs van een auto combi kaart is deze wedstrijd €14,-  Het verplicht één op één omwisselen van de auto combi kaarten vindt op de wedstrijddag plaats van 12.30 tot 13.00 uur op parkeerplaats Weerbroek aan de A50 nabij Heteren. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten en verplichte route- en parkeerkaart voor P2.

Online verkoop
Bus- en auto combi kaarten zijn via internet (middels zelf uit te printen e-ticket) vanaf maandag 11 september 09.00 uur verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: auto combi kaarten naar deze uitwedstrijd zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor €14,-  De vaste E-ticket bus prijs naar uitwedstrijden is €31,50.  

Data/tijden voorverkoop busreis- en auto kaarten 
Busreis: maandag 11 september, 09.00 uur t/m woensdag 20 september, 12.00 uur online en in de PEC Zwolle Fanshop. Woensdag 20 september van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé. 
Auto combi kaarten: maandag 11 september, 09.00 uur t/m woensdag 20 september, 12.00 uur online en in de PEC Zwolle Fanshop. Woensdag 20 september 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé

Bijzonderheden 
- Aanschaf van een bus- of auto combi kaart  kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop of via de website aanvragen. 
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.
- Op parkeerplaats P2 in Venlo is een alcoholverbod van toepassing.
- Gebruik maken van openbaar vervoer en taxi-/persoonsbusjes is niet toegestaan alsook het bezoeken voorafgaand aan de wedstrijd van de binnenstad van Venlo.