sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop VV De Meern - PEC Zwolle start donderdag

In de eerste ronde van de KNVB Beker neemt PEC Zwolle het op tegen VV De Meern. Het duel wordt gespeeld op het sportpark van de derde divisionist, waar donderdag 21 september om 17.00 uur de aftrap plaatsvindt. De kaartverkoop voor dit duel start aanstaande donderdag om 09.00 uur. Hieronder lees je hoe aan een entreebewijs te komen.

VV De Meern - PEC Zwolle 
donderdag 21 september 2017, 17.00 uur
sportpark De Meern, De Meern
KNVB Beker, eerste ronde

Busreis
Er wordt naar deze uitwedstrijd geen busreis door club en Supportersclub georganiseerd.

Eigen vervoer regeling 
De prijs van een toegangskaart voor deze wedstrijd is €5,- inclusief een parkeerplaats direct nabij het sportpark. Nadere informatie over parkeren middels een verplichte parkeerkaart en route volgt. Het sportpark in De Meern opent om 16.00 uur de poorten.

Online/fanshop verkoop
Eigen vervoer kaarten zijn vanaf donderdag 7 september 09.00 uur via internet (middels zelf uit te printen e-ticket) en in de PEC Zwolle Fanshop verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Kosten hiervoor bedragen €5,-.

Data/tijden voorverkoop eigen vervoer kaarten 
- Donderdag 7 september, 09.00 uur t/m donderdag 21 september, 12.00 uur via internet en de PEC Zwolle Fanshop.
- Woensdag 20 september van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé.

Bijzonderheden 
- Aanschaf van een eigen vervoer kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop of via de website aanvragen. 
- De KNVB standaardvoorwaarden zijn van toepassing op sportpark De Meern.
- Er is een speciale ingang en parkeerplaats voor PEC Zwolle supporters. Informatie over route en parkeren volgt nog. Het sportpark opent om 16.00 uur.