sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop vijf duels in volle gang

PEC Zwolle is voortvarend aan het seizoen 2017/2018 begonnen! Uit de eerste serie van zeven wedstrijden, werden maar liefst 14 punten bij elkaar gespeeld. Enkel de uitwedstrijd bij Ajax leverde een verliespartij op, terwijl de Blauwvingers in eigen huis een honderd procent score van 12 punten uit vier duels bij elkaar voetbalden. Tijdens deze thuiswedstrijden werd het net 11 keer gevonden, wat neerkomt op een gemiddelde van 2,75 doelpunten per wedstrijd. Door deze goede resultaten vindt de club zichzelf terug op een verdienstelijke vierde plaats in de Eredivisie.

Na het interlandweekend, hervat PEC Zwolle de competitie met twee uitduels. Eerst is Feyenoord in De Kuip de tegenstander, een week later reizen de Zwollenaren af naar Breda voor een ontmoeting met NAC. Vervolgens staan er een tweetal thuiswedstrijden op de rol. Op dinsdagavond 24 oktober wordt er in de tweede ronde van de KNVB Beker gespeeld tegen Kozakken Boys, vier dagen later is ADO Den Haag de opponent in het MAC3PARK stadion. Een drietal weken later komt de eerste traditionele top drie ploeg naar Overijssel. Op zondag 19 november is PSV de tegenstander.

Voor alle bovengenoemde wedstrijden is de kaartverkoop inmiddels in volle gang. Wil jij aanwezig zijn en de Blauwvingers ondersteunen om de goede seizoenstart verder uit te bouwen? Klik dan hier voor het overzicht van de kaartverkoopinformatie per wedstrijd.