Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop sc Heerenveen - PEC Zwolle van start

Zaterdag 25 november speelt PEC Zwolle de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. In Friesland wordt om 20.45 uur afgetrapt. Voor supporters van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om voor een speciaal actietarief mee te reizen. Hieronder tref je de volledige kaartverkoopinformatie aan. Het is vanaf maandag 13 november 09.00 uur mogelijk een entreebewijs aan te schaffen.

sc Heerenveen - PEC Zwolle 
Zaterdag 25 november 2017, 20.45 uur
Abe Lenstra stadion, Heerenveen

Busreis met speciale prijzen
Voor deze uitwedstrijd geldt een speciale vaste prijs van € 25,- via de fanshop/online/Supportersclub. De ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen voor deze busreis € 22,-.

Vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is nog niet bekend en volgt spoedig. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.

Auto regeling 
De prijs van een autokaart is deze wedstrijd €22,- inclusief verplichte parkeerkaart P5A. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 19.15 tot 20.45 uur op de parkeerplaats P5A te Heerenveen direct nabij het uitvak van het Abe Lenstra stadion. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. De verplichte route en parkeerkaart wordt uitgegeven bij aankoop in het Supporterscafé / de Fanshop.

Supporters die online een autokaart kopen: één persoon uit de auto dient een gratis parkeerkaart met route op te vragen via een email bericht aan info @peczwolle.nl ovv adres/postcode/woonplaats zodat deze tijdig kan worden opgestuurd per post.

Online verkoop
Bus- en autokaarten zijn via internet (middels zelf verplicht uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: autokaarten naar deze uitwedstrijd zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor €22,-  De E-ticket busprijs naar deze uitwedstrijd is eenmalig €25,-.

Data/tijden voorverkoop busreis- en auto kaarten 
Busreis: maandag 13 november, 09.00 uur t/m woensdag 22 november, 12.00 uur via internet en de Fanshop. Woensdagavond 22 november  van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé
Autokaarten: maandag 13 november, 09.00 uur t/m woensdag 22 november, 12.00 uur via internet en de Fanshop. Woensdagavond 22 november 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé

Bijzonderheden 
- Aanschaf van een bus- of auto kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom het stadion en dus ook op de parkeerplaats in Heerenveen is niet toegestaan. 
- Op de wedstrijddag is gebruik maken van openbaar vervoer en verblijf in de gemeente Heerenveen voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.