sluit SLUIT
Jouw seizoenkaart 2018-2019 verleng/bestel jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop resterende thuisduels

Dit seizoen speelt PEC Zwolle nog vier zeer belangrijke wedstrijden in het eigen MAC3PARK stadion. Met de support van volle tribunes gaat onze selectie er alles aan doen om mooie resultaten te boeken en de onderste regionen van de ranglijst zo definitief achter ons te laten De kaartverkoop voor de resterende thuisduels is inmiddels in volle gang. Hieronder zie je het overzicht van de wedstrijden, met daarachter het aantal kaarten dat aangeschaft kan worden per seizoenkaart, clubcard of legitimatiebewijs uit de regio Zwolle. 

Wedstrijd tegen  Datum  Kaarten per scc   Kaarten per cc   Legitimatie regio  
Excelsior  zat. 1 april vrije verkoop  vrije verkoop  vrije verkoop 
Feyenoord  zon. 9 april niet mogelijk 
Heracles Almelo  zat. 22 april 
sc Heerenveen  zon. 7 mei 4   

Online  
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via  deze link kom je terecht in de ticketshop en kan je met een seizoenkaart of clubcard tickets aanschaffen.  

PEC Zwolle Fanshop  
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten van bovenstaande wedstrijden. Hier kan je kaarten kopen op basis van een seizoenkaart, clubcard of legitimatie regio Zwolle. Let op; voor wedstrijdkaarten tegen Feyenoord geldt geen verkoop op basis van legitimatiebewijs, hier heb je dus een seizoenkaart of clubcard nodig. De PEC Zwolle Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur.