Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop PEC Zwolle - VVV van start

Zondag 4 maart speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Om 12.30 uur wordt er afgetrapt tegen de ploeg uit Limburg. De kaartverkoop voor dit duel is dinsdag 23 januari van start gegaan. Via onderstaande informatie, lees je hoe je aan een entreekaart kan komen. Ook wordt er rondom dit duel een speciaal kidsevent georganiseerd, nadere informatie daaromtrent vind je hier.         

PEC Zwolle – VVV-Venlo
Zondag 4 maart 2018, 12.30 uur      
MAC3PARK stadion, Zwolle  

Online           
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via deze link kom je terecht in de ticketshop en kan je vier tickets per persoon aanschaffen. Je hebt voor deze wedstrijd geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen.   

PEC Zwolle Fanshop           
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier heb je geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen en kan je vier entreebewijzen per persoon kopen.            

Zakelijke kaarten  
Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.    

Wedstrijddag          
Mocht het duel tegen VVV-Venlo zondag 4 maart nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 11.00 uur de poorten voor verkoop. Je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te kopen, wel is een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle hier noodzakelijk.         

Supporters VVV-Venlo
Fans van VVV-Venlo zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Limburg zelf.