Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop PEC Zwolle - Roda JC van start

Zojuist is de kaartverkoop voor de eerste competitiewedstrijd van start gegaan. Op zondag 13 augustus treedt PEC Zwolle daarin aan tegen Roda JC. Het duel tegen de Limburgers wordt om 12.30 uur afgetrapt in het MAC3PARK stadion. Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop. Om aan kaarten te komen heb je dus geen seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle nodig. Hieronder lees je, hoe het makkelijkst een entreebewijs te bemachtigen.

PEC Zwolle – Roda JC
Zondag 13 augustus 2017, 12.30 uur
MAC3PARK stadion, Zwolle

Online 
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via deze link kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. 

PEC Zwolle Fanshop 
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je vanaf nu terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur.  

Blauwvingerdagen en oefenduels
Kaarten voor PEC Zwolle – Roda JC zijn voor een gereduceerd tarief ook te koop op de Blauwvingerdagen in het centrum van Zwolle. Gedurende de maand juli vinden deze dagen elke woensdag plaats. De kraam van PEC Zwolle vind je op de Diezerstraat. Naast de Blauwvingerdagen, zijn er ook kaarten PEC Zwolle – Roda JC tegen gereduceerd tarief te koop bij de resterende duels in de voorbereiding. Ook hier geldt, dat je geen seizoenkaart of clubcard nodig hebt, om een entreebewijs te bemachtigen. 

Wedstrijddag
Mocht het duel tegen Roda JC zondag 13 augustus nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 11.00 uur de poorten voor verkoop. Ook hier kan je zonder seizoenkaart of clubcard een entreebewijs aanschaffen.