Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop NAC Breda - PEC Zwolle start maandag

Zaterdag 21 oktober speelt PEC Zwolle de uitwedstrijd tegen NAC Breda. Het duel in Brabant begint om 18.30 uur en is uiteraard voor supporters van de club te bezoeken. Hieronder lees je de volledige kaartverkoopinformatie.

NAC Breda - PEC Zwolle 
Zaterdag 21 oktober 2017, 18.30 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Busreis 
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste bus prijzen inclusief toegangskaart zijn dit seizoen voor leden €29,- en voor niet-leden €35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen €24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen 31,50.

Vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is 15.30 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.

Auto regeling  
De prijs van een autokaart is deze wedstrijd €12,- inclusief verplichte parkeerkaart. Er is een beperkt aantal autokaarten beschikbaar in verband met de parkeercapaciteit van maximaal 80 auto's bij het uitvak. Zoveel mogelijk samen rijden in de auto is dus het advies. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 17.00 tot 18.30 uur op de parkeerplaats direct bij het uitvak van het Rat Verlegh stadion in Breda.  Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. De verplichte  route en parkeerkaart worden uitgegeven bij aankoop in het Supporterscafé / de Fanshop. Voor supporters die online een auto kaart kopen geldt: één persoon per auto dient een gratis parkeerkaart met route op te vragen via een email bericht aan info@peczwolle.nl onder vermelding van adres/postcode/woonplaats zodat deze nog tijdig kan worden opgestuurd per post.

Online verkoop
Bus- en auto kaarten zijn via internet (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: autokaarten naar deze uitwedstrijd zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor €12,-  De vaste E-ticket busprijs naar uitwedstrijden is €31,50.

Data/tijden voorverkoop busreis- en auto kaarten 
Busreis: maandag 9 oktober, 09.00 uur t/m woensdag 18 oktober, 12.00 uur via internet en de Fanshop. Woensdagavond 18 oktober 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé
Autokaarten: maandag 9 oktober, 09.00 uur t/m woensdag 18 oktober, 12.00 uur via internet en de Fanshop. Woensdagavond 18 oktober 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé

Bijzonderheden 
- Aanschaf van een bus- of auto kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op de parkeerplaats in Breda is niet toegestaan. 
- Op de wedstrijddag is gebruik maken van openbaar vervoer en verblijf in de gemeente Breda voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.