Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop FC Twente-uit start dinsdag

Dinsdag 17 april speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd in Enschede tegen FC Twente. De kaartverkoop voor deze doordeweekse speelronde start dinsdag 3 april. Hieronder lees je hoe aan een entreebewijs te komen.

FC Twente - PEC Zwolle
Dinsdag 17 april, 18.30 uur
Grolsch Veste, Enschede

Busreis  
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste busprijzen inclusief toegangskaart zijn voor leden €29,- en voor niet-leden €35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen €24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen €31,50.

Vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is 16.45 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.

Autocombi-regeling 
De prijs van een autokaart is deze wedstrijd €15,- inclusief verplichte parkeerkaart voor parkeerplaats direct bij het uitvak in Enschede. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 16.30 tot 17.00 uur in Zwolle bij de stadionkassa’s aan de noordoostzijde van het MAC3PARK stadion. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten en de verplichte rijroute en parkeerkaart. Verkoop van autocombi-kaarten vindt online plaats en via de Fanshop en Supportersclub. Bij de Supportersclub hebben ABC-kaarthouders voorrang. Er zijn maximaal autokaarten voor 50 auto’s beschikbaar, dus rij zoveel mogelijk samen.  

Online verkoop
Bus- en autokaarten zijn het makkelijkst online (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. De vaste E-ticket busprijs naar uitwedstrijden is €31,50. Een autocombikaart kost €15,- per persoon.  

Data/tijden verkoop
Dinsdag 3 april, 09.00 uur t/m maandag 16 april, 17.30 uur via internet en de Fanshop.
Woensdagavond 11 april 2018 van 19.00-21.00 uur in het Supportershome. 

Bijzonderheden 
- Aanschaf van een bus- of auto kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.  
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.  
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op de parkeerplaats van het uitvak in Enschede is niet toegestaan.