sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop FC Groningen - PEC Zwolle gestart

Zondag 11 maart speelt PEC Zwolle een belangrijke uitwedstrijd in en tegen Groningen. Voor dit duel geldt een special actietarief. Vanaf €3,- kan je er al bij zijn! De kaartverkoop is maandagochtend van start gegaan, hieronder lees je hoe aan een entreebewijs te raken. 

FC Groningen - PEC Zwolle  
Zondag 11 maart 2018, 12.30 uur 
Noordlease stadion, Groningen 

Deze wedstrijd kan uitsluitend bezocht worden middels een verplichte bus- of autocombi regeling. Gebruikmaken van het openbaar vervoer en verblijf in de gemeente Groningen voorafgaand aan of na afloop van de wedstrijd is niet toegestaan. De kassa van het gastenvak in Groningen is op de wedstrijddag gesloten. 

Speciale prijzen en voorrang ABC-kaarthouders 
Dankzij een regeling met FC Groningen zijn er speciale lage prijzen van toepassing op de bus- en autocombi regeling. Er zijn maximaal 525 toegangskaarten verkrijgbaar. Van dit aantal zijn er voor de verkoop door en voor de ABC-kaarthouders van Supportersclub plekken gereserveerd ten behoeve van de busreis en enkele kaarten voor de auto-regeling. Alle overige autokaarten en enkele busplaatsen in bus 3 gaan alleen online en via de Fanshop verkocht worden. Op is op, wees er dus snel bij!

Busreis  
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via de Supportersclub korting. Leden betalen € 15,- en voor niet-leden bedraagt de prijs € 17,50. ABC-kaarthouders betalen € 13,50 voor deze busreis inclusief toegangskaart. Vertrektijd van de bussen is 10.15 uur. 

Ook nu weer verkoop via E-ticket internet. 
Alleen autocombikaarten en enkele bus 3 kaarten worden als e-ticket verkocht via  internet  (middels zelf uit te printen e-ticket) en zijn beschikbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: autocombi-kaarten zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor € 3,- en buskaarten als E-ticket alleen voor € 17,50. 

Autocombi regeling  
De prijs van een autocombikaart is €3,-. Er is een beperkt aantal van 300 autocombi-kaarten beschikbaar. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag tussen 11.30 en 12.30 uur plaats op de parkeerplaats P4 van het uitvak in Groningen. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. De verplichte route en parkeerkaart P4 wordt verstrekt bij aankoop in de PEC Zwolle Fanshop of het Supportershome. Supporters die online kopen dienen verplicht en tijdig een parkeerkaart met route per email op te vragen via  info@peczwolle.nl. Alleen personenauto's zijn toegestaan, geen eigen georganiseerde bus(jes). 

Data/tijden verkoop busreis- en autocombikaarten  
Busreis: woensdagavond 7 maart van 19.00-21.00 uur in het Supportershome. 
Autocombi: maandag 26 februari 09.00 uur t/m woensdag 7 maart 2018, 12.00 uur via internet en de PEC Zwolle Fanshop en op woensdagavond 7 maart van 19.00-21.00 uur in het Supportershome.

Bijzonderheden  
- Aanschaf van een bus- of autocombikaart kan alleen met de eigen seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart getoond te worden. Personen die geen clubcard  hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.  
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan. 
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.  
- Alcoholgebruik op parkeerplaats P4 van het uitvak in Groningen is niet toegestaan.  
- Gebruikmaken van openbaar vervoer naar en in Groningen en verblijf vooraf of achteraf in de gemeente Groningen is op de wedstrijddag niet toegestaan.