Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop Excelsior - PEC Zwolle gestart

Zaterdag 9 december speelt PEC Zwolle alweer voor de derde keer dit seizoen een uitwedstrijd in Rotterdam. Om 19.45 uur is Excelsior de tegenstander. Voor supporters van PEC Zwolle is deze wedstrijd uiteraard te bezoeken. Hieronder tref je de kaartverkoopinformatie aan. Tickets zijn vanaf maandag 27 november te koop. 

Excelsior - PEC Zwolle  
Zaterdag 9 december 2017, 19.45 uur 
Van Donge & De Roo stadion, Rotterdam

Busreis  
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via de Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste busprijzen inclusief toegangskaart zijn: voor leden € 29,- en niet-leden € 35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen € 24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen €31,50.

De vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is 16.45 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.

Auto regeling  
De prijs van een auto kaart is deze wedstrijd €19,- inclusief verplichte parkeerkaart parkeergarage P3. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 18.15 tot 19.45 uur bij de ingang van parkeergarage P3 in Rotterdam direct tegenover het bezoekersvak van Stadion Woudenstein. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. De  route en  parkeerkaart wordt uitgegeven bij aankoop in het Supporterscafé / de Fanshop. Supporters die online een auto kaart kopen: één persoon uit de auto dient een gratis parkeerkaart met route op te vragen via een email bericht aan info@peczwolle.nl  ovv adres/postcode/woonplaats zodat deze tijdig kan worden opgestuurd per post. 

Online verkoop 
Bus- en auto kaarten zijn via  internet  (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: auto kaarten naar deze uitwedstrijd zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor €19,-  De vaste E-ticket busprijs naar uitwedstrijden is €31,50.   

Data/tijden voorverkoop busreis- en auto kaarten  
Busreis: maandag 27 november, 09.00 uur t/m woensdag 6 december, 12.00 uur via internet en de Fanshop. Woensdagavond 6 december 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé. 
Autokaarten: maandag 27 november, 09.00 uur t/m woensdag 6 december, 12.00 uur via internet en de Fanshop. Woensdagavond 6 december 2017 van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé

Bijzonderheden  
- Aanschaf van een bus- of auto kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.  
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan. 
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.  
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op de openbare weg of in de parkeergarage P3 is niet toegestaan.  
- Op de wedstrijddag is gebruik maken van openbaar vervoer naar en in Rotterdam voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan. 
- Let op: parkeergarage P3 is een garage met een maximale doorrijhoogte van 2 meter.