sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop Ajax - PEC Zwolle

Na drie speelronden vindt PEC Zwolle zich terug op een mooie derde positie op de ranglijst. De volgende wedstrijd voor de Blauwvingers wordt gespeeld aanstaande zaterdag 9 september. Om 20.45 uur is Ajax de tegenstander in Amsterdam. Hieronder vind je de kaartverkoopinformatie voor dit duel.

AFC Ajax - PEC Zwolle 
Zaterdag 9 september 2017, 20.45 uur
Johan Cruijff Arena, Amsterdam

Busreis 
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste bus prijzen inclusief toegangskaart zijn dit seizoen voor leden €29,- en niet-leden €35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen €24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen €31,50.  Vertrektijd van de bussen is 17.45 uur vanaf het MAC3PARK stadion. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt besloten.

Eigen vervoer regeling 
De prijs van een eigen vervoer kaart is deze wedstrijd €27,- exclusief parkeren. Via de website http://www.onlineticket.nl zijn parkeerkaarten verkrijgbaar voor diverse parkeerterreinen rondom het stadion. Het verplicht één op één omwisselen van de eigen vervoer kaarten vindt op de wedstrijddag plaats van 19.15 tot 20.45 uur direct bij de ingang van uitvak K bij de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten.

Online verkoop
Bus- en eigen vervoer kaarten zijn via internet (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: eigen vervoer kaarten naar deze uitwedstrijd zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor €27,-  De vaste E-ticket busprijs naar uitwedstrijden is €31,50.

Data/tijden voorverkoop busreis- en auto kaarten 
Busreis: maandag 28 augustus, 09.00 uur t/m woensdag 6 september, 12.00 uur) via internet en de Fanshop. Plus woensdag 6 september van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé.
Eigen vervoer kaarten: maandag 28 augustus, 09.00 uur t/m woensdag 6 september, 12.00 uur via internet en de Fanshop. Plus woensdag 6 september van 19.00-21.00 uur in het Supporterscafé

Bijzonderheden 
- Aanschaf van een bus- of eigen vervoer kaart  kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop of via de website aanvragen. 
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.
- In de Johan Cruijff Arena geldt een wettelijk rookverbod vanaf moment van betreden van het stadion door de tourniquets.
- Het bezoekersvak van de Johan Cruijff Arena is alleen via ingang K aan de Noordzijde te bereiken.
- Bij de catering van het uitvak is het alleen mogelijk om via pin, Mastercard, Visa of VPAY te betalen.