Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaarten uitwedstrijd in Almelo in de verkoop

Voor PEC Zwolle wacht zaterdag 24 februari de uitwedstrijd met Heracles Almelo. Het is de eerste uitwedstrijd van het seizoen in eigen provincie. In april wacht nog de uitwedstrijd met FC Twente. De kaartverkoop voor het duel in het Polman stadion, dat gespeeld wordt op zaterdag 24 februari om 19.45 uur, is inmiddels van start gegaan.

Heracles Almelo-PEC Zwolle
Zaterdag 24 februari 2018, 19.45 uur
Polman stadion

Busreis 
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de fanshop korting. De vaste bus prijzen inclusief toegangskaart zijn: Leden betalen € 29,- en niet-leden € 35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen € 24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen 31,50.
Vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is 17.45 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist/kenbaar gemaakt.

Auto combi regeling  
De prijs van een auto kaart is deze wedstrijd €14,50 inclusief verplichte parkeerkaart voor parkeerplaats direct bij het uitvak in Almelo. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaatsvan 18.15 tot 18.30 uur bij stadionkassa’s Noordoostzijde MAC3PARK stadion in Zwolle. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten en de verplichte rijroute en parkeerkaart. Verkoop van de auto combi kaarten alleen via de Suppprtersclub waarbij ABC-kaarthouders voorrang hebben. Er zijn maximaal aantal autokaarten voor 30 auto’s beschikbaar. Kosten 14,50 euro per stuk. ABC- kaarthouders krijgen de gebruikelijke informatie voor opgave via de Supportersclub.

Online verkoop
Bus kaarten zijn via internet (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. De vaste E-ticket busprijs naar uitwedstrijden is €31,50.

Data/tijden voorverkoop buskaarten.
Busreis: maandag 12 februari, 09.00 uur t/m woensdag 21 februari, 12.00 uur via internet en de PEC Zwolle Fanshop.
Woensdagavond 21 februari 2018 van 19.00 tot 21.00 uur in het Supporterscafé.

Bijzonderheden 
- Aanschaf van een bus- of auto kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.  
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.  
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op de parkeerplaats van het uitvak in Almelo is niet toegestaan. 
- Op de wedstrijddag is gebruik maken van openbaar vervoer naar en in Almelo alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Almelo voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.