sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Joost Broerse en Sticks bezoeken Craft

Sinds dit seizoen is Craft Sportswear de officiële kledingleverancier voor alle vertegenwoordigende elftallen van PEC Zwolle. Adri Zwarthoff, CEO van Craft, kreeg deze week op het hoofdkantoor van Craft Benelux in Zwolle bezoek van commercieel directeur Joost Broerse en rapper en ambassadeur van PEC Zwolle United, Sticks.

Broerse vertelt in het item over de totstandkoming van het shirtontwerp. Zo staat er op het kraagje de tekst '038 A28' gedrukt. De zin verwijst naar een deel van de tekst uit het nummer Verre Oosten van Opgezwolle, waarin Rico & Sticks de rappers waren.

Craft Sportswear, met haar roots in Zweden, ontwikkelt en fabriceert al 40 jaar functionele sportkleding en ondersteunt wereldwijd vele topatleten. Craft is in 1977 begonnen met het ontwikkelen van baselayers om het lichaam droog en op de juiste temperatuur te houden onder alle omstandigheden. Craft is gepassioneerd over elk detail en zorgt ervoor dat elke sporter optimaal kan presteren op elk niveau. Craft is onderdeel van de New Wave Group welke als beursgenoteerde onderneming  vertegenwoordigd staat aan de Stockholm Stock Exchange. Meer informatie over Craft, is hier te vinden.