Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

John van 't Schip aan het woord

Thuis nog ongeslagen, een mooie klassering op de ranglijst en een ronde verder in het KNVB-bekertoernooi. PEC Zwolle is voortvarend aan het seizoen begonnen onder trainer John van ’t Schip. Is Van ’t Schip een tevreden mens?

,,Laat ik daarop het volgende zeggen; de start is voor zowel de beker als de competitie positief verlopen. Ik kan bij PEC Zwolle werken met een goede groep waarin voldoende kwaliteit zit en daarnaast heb ik de beschikking over een prima technische staf. Met keihard werken kunnen we veel bereiken. Soms speelt geluk daarin ook een rol, maar dat geluk kun je met goed voetbal en inzet afdwingen.”

,,Wat ik ook belangrijk vind is vertrouwen geven aan m’n spelers. Je bent iets met een elftal aan het ontwikkelen. Als een speler niet brengt waar hij eigenlijk voor staat, maar toch een waarde heeft voor het elftal, zal ik hem niet snel wisselen. De eerste vijf competitiewedstrijden startte ik dan ook met dezelfde elf basisspelers. Vorige week uit bij VVV-Venlo kwam daar door blessures verandering in. Vanavond spelen we tegen FC Groningen. Ons geweldige publiek verdient ook dit keer weer een mooie wedstrijd. Normaliter staat FC Groningen hoger op de ranglijst dan PEC Zwolle. De club is dit seizoen echter minder goed gestart, maar de ommekeer kan snel komen. Vorige week werd er in Groningen met 1-0 van FC Twente gewonnen. Door de aanwezige kwaliteit bij de Groningers, moeten we toch rekening houden met geduchte tegenstand. We gaan er alles aan doen om de drie punten in Zwolle te houden.”

Programmaboekje 
Benieuwd naar het complete verhaal met John van 't Schip en interviews met onder anderen Youness Mokhtar en Mustafa Saymak? Koop dan een programmaboekje. Deze zijn vanavond verkrijgbaar op het stadionterrein bij de diverse promotieteams. 

Nog geen kaart?   
Heb je nog geen entreebewijs voor de wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Groningen? Klik  hier   voor alle informatie. Volwassenen zijn er al bij vanaf €17,50, jeugd tot en met 16 jaar heeft een kaartje vanaf €12,50.