Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Into The Source verlengt sponsorovereenkomst

PEC Zwolle en Into The Source zijn het eens geworden over een nieuwe sponsorovereenkomst. Into The Source is sinds 2013 online partner van de club en dat is ondertussen uitgegroeid tot een hechte samenwerking op het gebied van digital marketing en online profilering.

Robert Siefers van Into The Source: ,,We zijn blij met de nieuwe sponsorovereenkomst voor de komende 3 jaar en dat we dit vandaag @PEC Headquarters kunnen beklinken. We kijken ernaar uit om deze samenwerking te continueren.”  Commercieel directeur Joost Broerse is blij dat het partnerschap met Into The Source wordt gecontinueerd. ,,De afgelopen jaren hebben we naar volle tevredenheid met Into The Source samengewerkt aan diverse online projecten. Voor de vormgeving van onze activiteiten op het internet is dit voor ons de best mogelijke partner. De komende tijd willen we de ontwikkelingen op dit gebied dan ook graag samen verder vormgeven.”

Onderdeel van de samenwerking is de nieuwe website van PEC Zwolle die begin 2018 live gaat. Wie niet zo lang kan wachten vindt hier alvast een sneakpreview. 

Op de foto commercieel directeur Joost Broerse met links Robert Siefers en rechts Rowan Hendriks van Into the Source tijdens het tekenmoment in de perskamer.