sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

HekonValentijn en PEC Zwolle zetten samenwerking voort

HekonValentijn blijft langer aan boord als sponsor van PEC Zwolle. Het Zwolse bedrijf, gespecialiseerd in relatiegeschenken en bedrijfskleding, blijft drie jaar langer aan de club verbonden. ,,Wij zijn al twintig jaar trotse partner van PEC Zwolle. We zijn dan ook blij dat we deze prettige samenwerking samen verder kunnen uitbouwen”, vertelt Kristian Hogeterp, sales manager bij HekonValentijn.

Commercieel directeur Joost Broerse is eveneens zeer content met de verlenging van de samenwerking. ,,Het is hartstikke mooi dat wij als club de goede band met HekonValentijn voor nog eens drie jaar kunnen continueren. Samen werken we er hard aan om ons snel veranderende merchandise assortiment in de fanshop, zowel in het stadion als in de online webshop, samen te stellen. Met deze ondertekening hopen wij de nauwe samenwerking voort te zetten, zodat HekonValentijn en PEC Zwolle ook in de toekomst gezamenlijk blijven optrekken.”
In de perskamer werden de contracten ondertekend door beide partijen.

Op de foto (vlnr) staan Willem Jan Hekkers (directeur HekonValentijn), Kristian Hogeterp (sales manager HekonValentijn), Joost Broerse (commercieel directeur PEC Zwolle) en Ieke Heetebrij (ticketing en merchandising PEC Zwolle).