sluit SLUIT
Jouw seizoenkaart 2018-2019 verleng/bestel jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Heineken en PEC Zwolle gaan samenwerking aan

Vanmiddag werd in de perskamer van het MAC3PARK stadion de overeenkomst tussen Heineken en PEC Zwolle getekend. Vanaf 1 december 2017 is Heineken daarmee de bierleverancier in het gehele stadion. Dit houdt in dat er vanaf die tijd Heineken geschonken wordt in de verschillende businessclubs, het spelershome, supporterscafe, conferentiecentrum en in de skyboxen. De partijen gaan een samenwerking aan voor de termijn van vijf jaar.

Nico IJland, Regiodirecteur Heineken en Ronald Beckers, Accountmanager Heineken: ,,Wij zijn vereerd dat wij onze mooie merken mogen verbinden aan een club zoals PEC Zwolle. Daarbij zien we dat PEC Zwolle in een steeds grotere regio een belangrijke rol speelt, niet alleen op sportief gebied, maar ook op maatschappelijk gebied. Wij zijn er trots op dat wij hier met Heineken een bijdrage aan kunnen leveren.”

Joost Broerse, commercieel directeur PEC Zwolle: ,,Wij zijn zeer verheugd met de aanstaande samenwerking. Heineken is sinds mensenheugenis een A-merk, waar wij als club graag mee geassocieerd worden. Naast de levering van het bier, speelt Heineken ook een rol in het gefaseerd veranderen van de businessclub dat vanaf volgend jaar vorm zal krijgen.”