sluit SLUIT
Jouw seizoenkaart 2018-2019 verleng/bestel jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Heb jij al een kaartje?

Volgende week dinsdagavond speelt PEC Zwolle de laatste competitiewedstrijd van 2017 in het eigen MAC3PARK stadion. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt tegen AZ, de ploeg uit Alkmaar die goed draait en zichzelf momenteel op een mooie tweede plaats terugvindt. De Blauwvingers doen het niet veel minder en staan op plek vier van de ranglijst. De kaartverkoop voor dit mooie duel is begin november gestart en loopt in rap tempo door. Via onderstaande informatie, lees je hoe aan een entreekaart te komen.

Gezien het late tijdstip van deze wedstrijd is het dinsdag mogelijk om in plaats van je kind een volwassene gebruik te laten maken van de jeugdseizoenkaart. Dus gaat je kind niet mee, neem dan gezellig een vriend(in) of familielid mee en steun PEC Zwolle in het behoud van deze mooie positie op de ranglijst! Let op: dit geldt alleen voor deze wedstrijd.  


PEC Zwolle – AZ 
Dinsdag 12 december 2017, 20.45 uur    
MAC3PARK stadion, Zwolle      

Online         
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via  deze link  kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. Je hebt voor deze wedstrijd geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje aan te schaffen. 

PEC Zwolle Fanshop         
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier heb je geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen.             

Wedstrijddag        
Mocht het duel tegen AZ dinsdag 12 december nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 19.15 uur de poorten voor verkoop. Je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te kopen.      

Supporters AZ 
Fans van AZ zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Alkmaar zelf.