Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Heb jij al een kaartje?

Vrijdagavond speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Het duel tussen de huidige nummers vier en vijf van de ranglijst begint om 20.00 uur. De kaartverkoop voor dit duel loopt inmiddels in hard tempo door. Wil jij er bij zijn? Wacht dan niet langer en schaf vandaag nog een ticket aan! Via onderstaande informatie, lees je hoe aan een entreebewijs te komen.      

PEC Zwolle – FC Utrecht 
Vrijdag 1 december 2017, 20.00 uur    
MAC3PARK stadion, Zwolle      

Online         
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via  deze link  kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. Per seizoen- of clubcard kan je drie kaarten kopen voor deze wedstrijd.           

PEC Zwolle Fanshop         
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Per seizoen-, clubcard of geldig legitimatiebewijs regio Zwolle kan je drie kaarten kopen voor deze wedstrijd.             

Wedstrijddag        
Mocht het duel tegen FC Utrecht vrijdag 1 december nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 18.30 uur de poorten voor verkoop. Ook hier kan je met een seizoenkaart, clubcard of geldig legitimatiebewijs regio Zwolle drie entreebewijzen aanschaffen.      

Supporters FC Utrecht 
Fans van FC Utrecht zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Utrecht zelf.