sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

HANOS en PEC Zwolle gaan tevreden door

Horecagroothandel HANOS blijf langer partner van PEC Zwolle. Het lopende contract is opengebroken en met 3 jaar verlengd. De totaalleverancier van PEC Zwolle, tevens partner van Hotel Lumen en events, is al jarenlang sponsor van de club.

Robin Westera (vestigingsdirecteur) en Toine van Laarhoven (commercieel manager) over de hernieuwde overeenkomst. ,,De samenwerking met PEC Zwolle bevalt ons ontzettend goed. Samen hebben we een gemeenschappelijke passie; streven naar het optimale. Voor de voetballers is dat voornamelijk binnen de lijnen en wij doen dat met voeding in de breedste zin van het woord daarbuiten. Ook het food, non-food en dranken bestemd voor het spelers- en supportershome wordt door ons geleverd. Daar gaan we dan ook graag mee door.”

Commercieel directeur Joost Broerse: ,,Ik ben blij met deze ontwikkeling. Dat we het contract hebben opengebroken en verlengd maakt duidelijk dat wij zeer content zijn met HANOS als totaalleverancier. Zij denken met ons mee en zorgen er mede voor dat onze spelers zo optimaal mogelijk presteren. Op businessgebied hebben we geregeld gezamenlijk activiteiten en zullen deze ook de komende jaren continueren.”

Meer informatie over HANOS is hier te vinden.