Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Geslaagde forumavond in Supporterscafe

Donderdagavond organiseerde de Supportersclub in nauwe samenwerking met PEC Zwolle de inmiddels traditionele forumavond. In het Supporterscafe kregen de aanwezige fans alle ruimte om vragen te stellen aan de spelers en technische staf. Lollige en serieuze vragen wisselden zich daarbij in rap tempo af.

Gedurende het eerste blok stonden Van Polen, Marcellis en Ehizibue centraal. De verdedigers kregen voornamelijk vragen over hoe zij de nederlaag tegen PSV ervaren hebben en wat er van de rest van het seizoen verwacht mag worden. De tweede ronde bestond uit een vraaggesprek met het zogenaamde ‘Team van ’t Schip’ bestaande uit de hoofdtrainer en zijn twee assistenten Dwight Lodeweges en Gert Peter de Gunst. De supporters hadden voor deze mannen veel vragen over de tactiek en de onderlinge samenwerking binnen de staf. Ook werd Van ’t Schip gevraagd naar zijn ervaringen in de stad Zwolle. Daarop reageerde de oefenmeester positief. Hij woont er met veel plezier en vindt het een bruisende en mooie stad. Het laatste deel van de forumavond bestond uit een vraaggesprek met Mustafa Saymak, Youness Mokhtar, Younes Namli en Rick Dekker. Daarbij ging het over de WK-droom van Mokhtar en Namli, die tot op heden nog niets gehoord hebben van de Marokkaanse en Deense voetbalbond.

Na het plenaire gedeelte van de forumavond was er alle ruimte voor handtekeningen, selfies en werd er een drankje met elkaar gedronken. Daarmee kwam er alweer een einde aan een geslaagde forumavond.