Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Eerste 200 kaarten Kidsevent verkocht!

Zondag 4 maart staat het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent op het programma. Van 10.00 tot 12.00 uur, voorafgaand aan de wedstrijd tegen VVV-Venlo, is er volop vermaak voor kinderen t/m 12 jaar! Voor dit event zijn de eerste 200 kaartjes inmiddels over de toonbank gegaan. Heb jij nog geen kaartje, maar wil je er wel bij zijn?  Hieronder lees je hoe aan een (gratis) entreekaartje te komen.   

Het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent  
Zondag 4 maart, 10.00 tot 12.00 uur  
Locatie: Eventcenter, MAC3PARK stadion  

Wat er te doen is  
Bijna teveel om op te noemen! Behaal je voetbaldiploma, laat je schminken, speel FIFA tegen eSporter PECMAN, ontmoet de mascottes van Molecaten: Molly & Caatje, spring op het springkussen, geniet van live-entertainment, dans met Zwolfje en in de Molecaten mini-disco, win een meet & greet met een speler of een weekendje  Molecaten  en nog veel meer activiteiten voor jongens en meiden t/m 12 jaar! 

Hoe ik hierbij kan zijn  
Seizoenkaarthouders  
Seizoenkaarthouders kunnen een gratis ticket voor het Kidsevent bestellen.  

Niet-seizoenkaarthouders  
Kinderen t/m 12 jaar kunnen voor slechts € 10,- naar de wedstrijd tegen VVV-Venlo en het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent (i.p.v. € 17,50). Dit geldt voor de vakken: 10, 11, 21, 22, 25 t/m 30, 32A en 32B. Kinderen vanaf 13 jaar en ouders/begeleiders betalen de reguliere prijzen voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo en kunnen een gratis ticket voor het Kidsevent bestellen.  

Let op: 
Je hebt alleen toegang tot het Kidsevent wanneer je in het bezit bent van een toegangskaart voor het Kidsevent. Kaarten bestel je  online  of in de PEC Zwolle Fanshop.