Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Duizendste seizoenkaart nu al verkocht

Het gaat hard met de verkoop van seizoenkaarten bij PEC Zwolle. Woensdagmiddag, precies 24 uur na de lancering van 'JOUW PLEC. Jouw seizoenkaart', werd in de PEC Zwolle Fanshop seizoenkaart nummer 1000 verkocht.

Dhr. Joop Wittenaar had nog maar net zijn seizoenkaart afgerekend, toen de trouwe supporter werd verrast door commercieel directeur Joost Broerse, die met een bos bloemen en een ingelijst shirt met rugnummer 1000 onder de arm binnen kwam lopen. Wittenaar was namelijk exact de duizendste persoon die een seizoenkaart had aangeschaft dan wel verlengd. ,,Ik zit al jaren op de Fred Patrick-tribune, helemaal bovenin", aldus de gelukkige. ,,Ik ben vroeger zelfs nog 25 jaar jeugdleider geweest bij PEC Zwolle. Sindsdien heb ik een seizoenkaart die ik elk jaar weer verleng. Echt fantastisch zo'n shirt en met die bloemen kan ik mijn vrouw wel blij maken."

Wil jij ook verzekerd zijn van een plaats in het MAC3PARK stadion tijdens thuiswedstrijden in het seizoen 2018-2019? Bestel of verleng dan JOUWPLEC eenvoudig online. Ook kun je, net als meneer Wittenaar, op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur in de PEC Zwolle Fanshop terecht.

Jouw voordeel als seizoenkaarthouder 
- JOUW PLEC: een eigen vaste plek in het MAC³PARK stadion 
- Toegang tot alle 17 thuiswedstrijden 
- Met jouw seizoenkaart kijk je 7 wedstrijden gratis* 
- Een korting van 10% op de officiële wedstrijdshirts in de PEC Zwolle Fanshop** 
- Een korting van €100,- op een seizoenkaart bij overstap naar  PECPOWER 
- Eerste aankooprecht voor onze thuisduels in de TOTO KNVB Beker & play-offs 
- Aankooprecht voor losse tickets voor reguliere wedstrijden (inclusief PSV, Ajax en Feyenoord) én uitwedstrijden.

Alle info vind je hier.

*  Vergeleken met losse tickets. 
** Op vertoon van seizoenkaart en legitimatie. Geldig vanaf de PEC Zwolle open dag, zaterdag 30 juni 2018. Niet geldig tijdens acties/sale.