Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

De zaterdag van PEC Zwolle

Toen zaterdagochtend de gordijnen geopend werden, was het wel even schrikken geblazen voor de selectie. De regen kwam met grote bakken uit de hemel en er waaide een straffe wind. Gelukkig veranderde de weersomstandigheden nog voor de eerste oefensessie van de dag.Tijdens deze training, die begon met de nodige fysieke arbeid, sloot ook Mustafa Saymak weer aan. De middenvelder liep de eerste twee trainingen mis, vanwege zijn getrokken verstandskiezen. Met de rentree van Saymak, traint op dit moment alleen Nicolas Freire nog los van de groep. De Argentijn is herstellende van zijn blessure en klopt volgens verwachting binnenkort weer op de deur van de selectie. Na de conditionele testen, werden er een aantal grote partijen gespeeld waarin de Zwolse voetbalmachine alweer aardig begon te draaien.

Rond twaalf uur zat de training erop en konden er interviews worden afgenomen door de aanwezige pers. Zo sprak PEC Zwolle TV, zoals hierboven te zien, uitgebreid met trainer/coach John van ’t Schip en waren de regionale omroepen RTV Oost en Omroep Flevoland van de partij voor gesprekken met Ehizibue, Mokhtar, Saymak en Boer. In de middag volgde er een korte, maar intensieve training. In twee groepen deden de spelers een klein uur van allerlei balansoefeningen. Zaterdagavond staat voor de selectie het traditionele diner samen met de sponsoren, in het La Cala Resort, op het programma, waarna er zondagochtend vanaf 10.30 uur weer getraind wordt.  

Volg PEC Zwolle via social media  
Meer beelden zien van het trainingskamp? Volg PEC Zwolle dan op social media. Via Instagram, Snapchat: peczwolle1910,  Facebook en  Twitter worden met grote regelmaat updates geplaatst.   

Het trainingskamp PEC Zwolle 2017/2018 wordt mede mogelijk gemaakt door Craft en Travelbags.