Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Craft en Travelbags sponsoren trainingskamp

Begin 2018 gaat de eerste selectie op trainingskamp naar het Spaanse Mijas. Craft en Travelbags zijn de sponsoren van dit trainingskamp en hebben daarbij de krachten gebundeld. Zo reizen de spelers met prachtige koffers van Travelbags en zorgt Craft voor de aankleding van de spelers en staf. Hieronder vind je meer informatie over de twee bedrijven. 

Craft Sportswear
Craft Sportswear, met de roots in Zweden, ontwikkelt en fabriceert al 40 jaar functionele sportkleding en ondersteunt wereldwijd vele topatleten. Craft is in 1977 begonnen met het ontwikkelen van baselayers om het lichaam droog en op de juiste temperatuur te houden onder alle omstandigheden. Het bedrijf is gepassioneerd over elk detail en zorgt ervoor dat elke sporter optimaal kan presteren op elk niveau. Alle vertegenwoordigende elftallen van PEC Zwolle spelen sinds de zomer van 2017 in Craft. Daarmee zijn de Zwollenaren de eerste voetbalclub ter wereld die in Craft speelt. Meer informatie over Craft, is hier te vinden.

Travelbags 
Het familiebedrijf beschikt over twee fysieke winkels (Hardenberg en Zwolle) en over de webwinkel Travelbags.nl. Deskundigheid, klantgerichtheid, no-nonsens, passie en kwaliteit zijn de kernwaarden van het bedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot de grootste online koffers- en tassenspecialist van Nederland en België. Meer informatie over Travelbags is hier te vinden.