sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Consolid en PEC Zwolle zetten samenwerking voort

Zojuist is op de afsluitende businessclubavond door Ron Jans bekendgemaakt dat Consolid ook volgend seizoen bij PEC Zwolle betrokken blijft. Het gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in vervoer en veiligheid, is het komende jaar wederom als rugsponsor op het tenue van de club te vinden. 

Dennis Mortier, directeur van Consolid: ,,De samenwerking met PEC Zwolle is het afgelopen seizoen goed bevallen en smaakt naar meer. Uit onderzoek blijkt, dat de naamsbekendheid van Consolid door het sponsorschap is gegroeid. Deze ontwikkeling van onze zichtbaarheid willen we het komende jaar verder uitbouwen en is voor ons van belang om de werving van nieuwe medewerkers in de wereld van vervoer en veiligheid op gang te houden. Tevens merken wij in gesprekken met onze klanten, dat er zeer positief op de samenwerking tussen Consolid en PEC Zwolle wordt gereageerd. Daar draagt de sfeer in de businessclub zeker aan bij, klanten die wij uitnodigen voor een wedstrijd spreken steevast over een mooie ervaring.”  

Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle: ,,Met het verlengen van deze samenwerking ben ik zeer verheugd. Het afgelopen jaar is er een nauwe band tussen de partijen ontstaan. Dat resulteerde naast het rugsponsorschap ook in andere activiteiten die met elkaar zijn ondernomen. Zo heeft Ron Jans een inhoudelijke bijdrage geleverd aan workshops van Consolid, is Mickey van der Hart mee de golfbaan opgestapt en heeft het uitzend- en detacheringsbureau een grote rol gespeeld bij de sPECtakel Business Party. Ik ben er dan ook oprecht trots op, dat dit mooie en landelijk opererende bedrijf, volgend seizoen wederom op ons tenue te vinden is.” 

Meer informatie over Consolid? Dan kan je hier terecht.