Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

CameraNU.nl nieuwe fotografiepartner PEC Zwolle

PEC Zwolle en CameraNU.nl gaan samenwerken. Het op Urk gevestigde bedrijf, gespecialiseerd in alles op het gebied van het maken van beelden in de breedste zin van het woord, zal dit seizoen de fotografiesponsor worden van de club. Beide partijen hebben daarnaast te kennen gegeven de intentie te hebben om de samenwerking ook in de toekomst verder voort te zetten.

Henri van Rheenen, commercieel manager CameraNU.nl: ,,CameraNU.nl is sinds 2003 een begrip en verkoopt alles op het gebied van het maken van beelden. Wij zijn echter geen doorsnee fotografiebedrijf. Wij creëren content in de breedste zin van het woord. Deze vorm van sponsoring is nieuw voor ons. Voetbal is emotie, maar dat geldt zeker ook voor fotografie. Successen wil je delen en mooie foto’s ook. Onze naam, die landelijk bekend staat, willen we ook regionaal sterker maken. Onze winkels zitten op Urk, in Apeldoorn, en in Eindhoven, maar ons verzorgingsgebied reikt veel verder. De regio Zwolle spreekt ons in dat opzicht ontzettend aan.”

Commercieel directeur Joost Broerse: ,,CameraNU.nl wordt onze nieuwe fotografiepartner. Samen gaan we een leuk activatieprogramma starten waarbij de supporters van PEC Zwolle, die een passie hebben voor fotograferen, worden betrokken. Voetbal is een beleving die vastgelegd wordt op foto en video en met CameraNU.nl hebben we een partner gevonden die hier alles voor in huis heeft. Met dit op Urk gevestigde bedrijf hebben we een regionaal bedrijf met landelijk bereik aan ons weten te binden.”

Op de (vlnr) Jurian Meijntjes (PEC Zwolle), Henri van Rheenen (CameraNU.nl), Ricardo van den Burg (CameraNU.nl) en Joost Broerse (PEC Zwolle).

Meer informatie over CameraNU.nl is hier te vinden.