Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Bied mee op de wedstrijdshirts PEC Zwolle - Sparta

Zaterdag speelde PEC Zwolle een competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Dit duel stond in het teken van de  Week van de Vitaliteit. De spelers speelden dan ook in een speciaal en eenmalig wedstrijdshirt, die via een veiling voor het goede doel worden aangeboden. Hieronder lees je daar meer over.  


Eenmalig speelt PEC Zwolle met de naam Regio Zwolle op de borst.   Voor groei   is de slogan van de Regio Zwolle. Om groei te realiseren zijn vitale inwoners het belangrijkste kapitaal. De Week van de Vitaliteit stimuleert een vitale Regio Zwolle met diverse activiteiten voor jong en oud. Met als doel om bewegen, gezonde voeding en gezond leven aan te moedigen, maar ook om verbinding tussen mensen en participatie te stimuleren. PEC Zwolle bedankt hoofdsponsor Molecaten voor de gelegenheid, om in samenwerking met Regio Zwolle United, Regio Zwolle en MarketingOost, dit shirt eenmalig te gebruiken. 

Veiling voor het goede doel 
Het is rondom deze wedstrijd mogelijk om op de wedstrijdshirts te bieden via onder andere een online veiling van MatchWornShirt. Het daarmee opgehaalde geld komt ten goede aan IntermeZZo Zwolle (IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten) en PEC Kicks ASS (voetbal voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis) van PEC Zwolle United en Stichting Empower. De veiling start bij de aftrap van de wedstrijd en sluit precies vier dagen later op woensdag 4 april om 18.30 uur. Op deze website kan vanaf dan geboden worden op de unieke wedstrijdshirts die gedragen zijn tijdens dit duel. 

Shirts in Fanshop 
Ook is het mogelijk om in de Fanshop de ongedragen variant van deze shirts te kopen. Dit kan vanaf vrijdag 30 maart 12.00 uur voor €150,- per stuk. Ook dit geld gaat volledig naar bovengenoemde goede doelen. Let op: er is een beperkte oplage.