sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Bestel vandaag nog jouw seizoenkaart!

PEC Zwolle speelt komend seizoen voor de zesde keer op rij in de Eredivisie! Na vier geweldige seizoenen, hebben we in de afgelopen wat mindere jaargang ook weer enkele mooie wedstrijden op de mat gelegd. De IJsselderby werd gewonnen van Go Ahead Eagles, kampioen Feyenoord werd knap in toom gehouden en wat te denken van de knallende overwinning op sc Heerenveen waarmee het Eredivisieschap werd veiliggesteld.

Het afgelopen seizoen was het MAC3PARK stadion met gemiddeld 12.914 toeschouwers beter bezet dan ooit tevoren. Een prachtig teken van support en een signaal dat de club leeft in Zwolle en de wijde regio om de stad heen. Dit geeft vertrouwen om, zoals onlangs gepresenteerd in het meerjarenplan, de komende vijf seizoenen door te groeien naar de positie van stabiele subtopper. Een uitverkocht MAC3PARK Stadion is daarbij van groot belang. Steun de club dan ook en toon je vertrouwen in de toekomst van PEC Zwolle. Bestel nu jouw seizoenkaart en je bent er gegarandeerd alle zeventien de wedstrijden bij!

Alle praktische informatie over jouw seizoenkaart vind je   hier.    Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je een e-mail sturen naar info@peczwolle.nl. De club neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.